Naisen 5 perustarvetta

naisten tarpeet

Yksi ensimmäisistä sitoumuksista avioliitossa on epäitsekkyys. Jos perustat parisuhteesi puolisosi tarpeille tulette varmasti olemaan onnellisia. Ja jos todella rakastat vaimoasi haluat varmasti tehdä hänet onnelliseksi.

Avioliittoneuvoja Willard F. Harley Jr. uskoo että naisilla on 5 perustarvetta. Tietenkin kaikki naiset ovat erilaisia mutta vuosien tutkimuksen jälkeen voi sanoa, että seuraavat seikat ovat keskimääräisesti tärkeitä naisille:

Hellyyden osoitukset

Naiset tarvitsevat hellyyden osoituksia lukemattomin eri tavoin. Olet varmaankin kuullut monesti ”julkisista hellyyden osoituksista” ja totuus on, että vaimosi haluaa sinun pitävän häntä kädestä. Emme enää halua pussailla vieraiden edessä sen enempää kuin sinäkään, mutta käsi vaimosi hartioiden ympärillä tai hellä ja rakastava kosketus osoittaa että hän on sinun. Anna hänen tietää että olet ylpeä siitä että olet hänen aviomiehensä.

Keskustelu

Naiset tykkäävät keskustella. Järkyttävää, tiedän. Itseasiassa keskusteleminen on itseilmaisun perusta naisille. Jos teillä on lapsia vaimosi saattaa haluta saada aikuista juttuseuraa. Kun miehet ovat vain hiljaa, se tuntuu naisista siltä kuin mies ei välittäisi. Toisaalta kun miesten ajatukset vaeltavat, he yleensä ovat sillloin hiljaa. Vahvat parisuhteet perustuvat syvälle ja tarkoitukselliselle keskustelulle; oikealle kommunikoinnille. Joten kun vaimosi sanoo että hän haluaa jutella, laita TV pois päältä, laita puhelimesi syrjään ja laita korvasi hörölle.

Rehellisyys ja avoimuus

Jotta täysin rehellinen ja avoin avioliitto toimisi, täytyy olla sääntöjä. Yleensä useimmat naiset tuntevat itsensä jollain tavalla epävarmoiksi avioliitossaan. Nykyään tarvitaan salasanoja kaikkeen toimimiseen. Puolisosi tulisi tietää salasanasi. Oli se sitten pankkitilin, sosiaalisen median käyttäjätunnuksen salasana tai puhelimesi avainkoodi sinulla ei pitäisi olla mitään salattavaa. Jos löydät itsesi tilanteesta jossa olet kahdestaan vastakkaisen sukupuolen kanssa, lähetä vaimollesi nopea tekstiviesti tilanteesta. Moni voi olla sitä mieltä, että tällainen toiminta loukkaa yksityisyyttäsi, mutta arvaa mitä? Avioliitossa ei ole kyse vain sinusta.

Taloudellinen tuki

Onko raha paha asia? Ei, se on välttämätöntä. Onko rakkaus rahaan paha asia? Se onkin toinen juttu. Taloudellisen tuen tarve ei tarkoita sitä että vaimosi olisi rahojesi perään. Itseasiassa kaikkein menestyneimmät ja taloudellisesti vakaimmat ihmiset ovat noita jotka tunnetaan säästäväisinä ja nuukina. He tietävät kuinka venyttää penniä ja heidän vaimonsa ovat tyytyväisiä siitä.

perhekuva

Sitoutuminen perheeseen

Jos minulta olisi kysytty sinkkupäivinäni mitä piirteitä etsin miehessä, olisin luultavasti maininnut huumorintajun, seksikkään hymyn ja hyvän sydämen. Äskeiset ominaisuudet ovat miehessäni ihania piirteitä, mutta kun huomasin kuinka tärkeä perhe hänelle on, lankesin häneen täysin. Vuosien yhdessäolon aikana mieheni on pitänyt perhettään uraa ja taloudellisia mahdollisuuksia tärkeämpänä. Hän pitää meidät mielessään jokaisessa päätöksessään, hän laittaa perheen etusijalle kaikessa mitä tekee ja mikään ei ole seksikkäämpää.

Oli avioliittosi sitten jäissä tai vahva kuin kallio, liittosi hyötyy varmasti näistä vinkeistä. Pyri aina antamaan itsestäsi vain parasta puolisollesi!

Lähde: familyshare.com