Kuinka saada poikalapsi – 4 vinkkiä

itsaboy

Jos sydämesi halajaa saada pieni poikavauva, saatat ehkä haluta tietää kuinka voi kasvattaa todennäköisyyttä saada poikalapsi. Vaikka ei ole olemassa tieteellistä näyttöä siitä kuinka seksiasennot vaikuttaisivat lapsesi sukupuoleen, nämä vinkit ovat olleet pinnalla sukupolvien ajan. Voihan olla, että nämä vinkit todella auttavat saamaan poikalapsen, ei yrityksestä ainakaan haittaa ole. Pääasia tietenkin on, että lapsi on terve. Kuitenkin, jos haluat tietää kuinka saada poikalapsi alulle, lukaiseppas tämä.

Kuinka saada poikavauva alulle

On olemassa kahta siittiö”lajia”, toinen kantaa x-kromosomia joka hedelmöitettyään munasolun johtaa tyttölapseen ja toisella on y-kromosomi josta syntyy poikalapsi. Johtava asiantuntija tohtori Shettles oli sitä mieltä että näillä kahdella siittiöllä on luontaisia eroja. Tehtyään tutkimuksia hän havaitsi, että poikasiittiöt ovat heikompia, pienempiä ja nopeampia kuin tyttösiittiöt. Hän huomasi, että tyttösiittiöt ovat kestävämpiä ja ne selviävät naisen kehossa pidempään.

1: Asennot
Shettles uskoi, että ”poikaspermalle” hyvä alku olisi mahdollisimman syvä penetraatio. Koska siittiöillä olisi tällöin lyhyempi matka, olisi poikasiittiöillä mahdollisuus löytää munasolu ennen tyttösiittiöitä. Joten asennot, joissa syvä penetraatio on mahdollinen ovat poikalapsen alulle saattamisessa avainasia. Tämä ei välttämättä kuulosta kovin romanttiselta, mutta mitä syvemmälle sperma pääsee, sen paremmin poikasiittiöt löytävät perille. Tässä joitain asentoja jotka saattavat auttaa poikalapsen saamisessa:

Ns. ”Doggy style” eli takaapäin

Tämä asento mahdollistaa syvän penetraation ja on yksi suosituimmista asennoista mitä poikalapsen siittämisen tulee. Sinun pitäisi polvistua kontallesi ja kumppanisi tulee sisääsi takaapäin. Tässä asennossa voit myös nojata hiukan eteenpäin jos haluat, se tehostaa penetraatiota.

Seisten

Toinen asento joka mahdollistaa syvän penetraation on seisten rakastelu. Jotkut uskovat, että tämä asento antaa poikasiittiöille etulyöntiaseman kun ne uivat nopeammin painovoimaa uhmaten jotta saavuttaisivat munasolun. Kumppanisi voi nostaa sinua hieman ylöspäin tai sinä voit nojata seinää vasten. Joka tapauksessa, kannattaa nojata johonkin tai ottaa jostain kiinni. Et varmasti halua päätyä sairaalaan seksisession jälkeen.

Hajareisin

Pyydä kumppaniasi makaamaan tai istumaan sängylle, sohvalle tai missä sitten rakastelettekaan. Istu hajareisin hänen päälleen ja kumarru hänen ylleen. Tämä mahdollistaa syvän penetraation ja antaa samalla sinulle kontrollin säädellä penetraatiota jos kumppanillasi on iso penis.

2: Ajoitus
Koska poikasiittiöt ovat nopeampia, Shettles ehdottaa, että yhdynnät kannattaa ajoittaa mahdollisimman lähelle ovulaatiota. Jos harrastat seksiä useampia päiviä ennen ovulaatiota, kestävämmät tyttösiittiöt saavuttavat munasolun ja heikommat poikasiittiöt kuolevat.

3:Sperma ja kumppanisi alusvaatteet

Olet saattanut kuulla että alusvaatteet joita mies käyttää vaikuttaa hänen tuottamiinsa siittiöihin- se on asia jonka kanssa et halua leikkiä jos ylipäätään haluat tulla raskaaksi. Kuten uskomus kuuluu, jos miehesi pitää löysempiä boxereita se on parempi poikasiittiöille koska kivespussi ei lämpene niin paljon, tämä vaikuttaa siittiöiden tuotantoon. Tiukemmat alusvaatteet vaikuttavat negatiivisesti siittiöiden tuotantoon koska kivespussi lämpenee silloin liikaa.

4: Naisen orgasmi
Naisen orgasmi näyttelee myös tärkeää osaa poikalapsen siittämisessä. Jotkut uskovat että naisen orgasmin seurauksena naisen keho erittää emäksistä eritettä joka vaikuttaa poikasiittiöiden selviämiseen, naisen pitäisi kuitenkin saada orgasmi ennen miestä. Vaikka tiede ei takaakaan mitään, voittehan aina pitää hauskaa!

babyboy

Lähde: bellybelly.com.au