Ihmiset ovat kauhuissaan ultraäänestä, jossa näkyy demoni- vauva

Ja minä kun luulin, että 3D ultraäänet ovat melko pelottavia, mutta tarkemmin ajateltuna ei niinkään, sillä 3D printterit vasta ovat todella outoja.
Ilmeisesti juttu ultraäänestä, joka näyttää demoni- vauvan leviää kulovalkean tavoin nyt Internetissä ja rehellisesti sanoen se tuntuu hieman oudolta. Ja jotta asia saisi vielä oudompia käänteitä, teknikko joka otti ultraäänen, jossa demoni-vauva näkyi, ei osaa selittää mistä tämä outo ilmestys johtuu.
Skannattu kuva vaikuttaa näyttävän karmivan kuvastuksen, jossa kuin toisen vauvan kasvot katsovat sikiötä sen yllä. Onko se kenties suojelusenkeli? Mene ja tiedä.

ultaääni

 

ultraääni

 

ultra

Imgur- käyttäjän Luigivampa-over9000 oli pakko antaa lausunto, kun kuva levisi Internetiin viime viikonloppuna. ’’Kaikki on hyvin. Vauvan kehitysprosessi oli kaksi viikkoa aikataulusta edellä. Teknikolta, joka otti ultraäänen kysyttiin mikä ilmestys oli. Hänellä ei kuitenkaan ollut muuta vastausta kuin, että he eivät ole ennen nähneet vastaavaa. Varsin mielenkiintoinen tapaus, josta jää valokuva muistoksi tulevaisuuteen.’’

Onko kyseessä demoni vai enkeli? Mitä olet mieltä?

Alkuperäinen artikkeli;
http://www.hotmomsclub.com/people-are-freaking-out-over-this-creepy-ultrasound-that-shows-a-demon-baby/?utm_source=facebook&utm_content=hmc&utm_campaign=social-o